22-06-16

Texas chainsaw massacre 3D.

texas chainsaw massacre

Heather Miller, haar vriend Ryan en nog twee vrienden reizen naar Texas, waar Heather een erfenis moet ophalen omdat een familielid van haar is overleden. Eenmaal aangekomen ontdekt Heather dat bij deze erfenis ook een neef hoort. En deze neef luistert naar de naam 'Leatherface'...

2013

21-06-16

The Texas chainsaw massacre: the beginning.

0
Dean (Taylor Handley) en Eric (Matthew Bomer) zijn met hun vriendinnen Chrissie (Jordana Brewster) en Bailey (Diora Baird) in de auto onderweg voor nog een paar laatste dagen samen. Eric gaat namelijk voor zijn tweede tour naar Vietnam, en zijn broer Dean is nu voor zijn dienstplicht opgeroepen. Dean ziet Vietnam echter helemaal niet zitten, en gaat alleen mee uit een soort van broederlijke loyaliteit. Als ze plotseling door een vrouwelijke motorrijder, onder dwang van een vuurwapen, tot stilstand worden gedwongen, probeert Eric met zijn eigen vuurwapen de motorrijdster neer te schieten. Hierdoor let hij even niet op de weg en rijdt een koe aan, waardoor de auto over de kop slaat. Chrissie wordt hierdoor uit de auto geworpen en belandt uit zicht in de bosjes. De motorrijdster gaat ondertussen rustig verder met haar overval als de zelfbenoemde sheriff Hoyt, oftewel Charlie Hewitt (R. Lee Ermey), ten tonele verschijnt. Nog voordat de motorrijdster iets kan doen, schiet Charlie haar zonder vragen kapot. Aanvankelijk denkt het gewonde drietal in de auto gered te zijn. De opluchting is echter van zeer korte duur als hij hen vervolgens als een stelletjes misdadigers behandeld en meeneemt naar zijn huis. Hier slaat de ongerustheid vervolgens om in doodsangst als ze kennismaken met de jongste telg van de familie. Hun enige hoop is dat Chrissie hulp gaat halen en hen uit hun hachelijke situatie bevrijdt.

2006

20-06-16

The Texas chainsaw massacre.

755555Het is 18 augustus 1973 en vijf jonge vrienden rijden in een busje via stoffige achteraf weggetjes door Texas naar een Lynyrd Skynyrd concert.

Ze hebben een omweg door Mexico gemaakt, waarbij de jongens een hele vracht marihuana hebben weten te scoren.

Hierdoor ontstaat er ruzie tussen Erin (Jessica Biel) en haar vriend Kemper (Eric Balfour), tevens chauffeur en eigenaar van de bus.

Kemper weet tijdens dit meningsverschil nog net een botsing te voorkomen, want plots duikt er voor het busje een onder het bloed zittend totaal verward meisje op.

Ze nemen het meisje mee en gaan hulp voor haar zoeken. Bij het zien van het plaatsnaambord van het eerst volgend gehucht breekt de paniek bij het meisje uit en probeert ze iedereen er van te overtuigen om te keren. Ze trekt hierbij een pistool waarna ze zonder aarzelen de loop in haar mond steekt en haar hersenen via de achterruit eruit schiet. En vanaf dit moment wordt, wat een leuk ritje naar een concert had moeten zijn, een levende nachtmerrie.

INSPIRED BY A TRUE STORY

2003