13-03-18

The Thing; two movie boxset.

Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen,2011,bd,1982, Joel Edgerton

The Thing, prequel (2011): In een Noors onderzoekskamp op Antartica leidt de ontdekking van een buitenaards schip tot een confrontatie tussen de studente Kate Lloyd en de wetenschapper Dr. Sander Halvorson. Terwijl Dr. Halvorson zich blijft richten op zijn onderzoek gaat Kate samen met de helikopterpiloot Sam Carter op zoek naar de buitenaardse levensvorm.

The Thing (1982): Een Amerikaans onderzoek op Antarctica wordt verstoord doordat er door een langsvliegende Noor op een husky wordt geschoten. De hond wordt bij de andere in de kooi neergelegd, maar 's nachts muteert de hond en vermoordt alle andere honden. Het onderzoeksteam komt er achter dat er een buitenaards wezen is dat lichamen kan overnemen, maar wie heeft hij overgenomen?

23-01-14

The ward.

the ward

Kristen, een getroebleerd meisje. wordt opgepakt  nadat ze brand heeft gesticht. Ze ontwaakt in een psychiatrische inrichting. Dokter Stringer wil haar helpen, maar Kristen staat daar niet open voor. Ze wil weg. Samen met vier andere meiden, waaronder de opstandige Emily, probeert ze een ontsnappingsplan te maken. Wat de rebelse Kristen niet weet, is dat de inrichting een duister geheim herbergt.

2010