22-11-16

Let me in + Knock knock + Midnight meat train + You're next.

Kodi Smit-McPhee, Sharni Vinson, Rob Moran, Ti West,2011,Bradley Cooper, Leslie Bibb, Vinnie Jones,2008,Keanu Reeves, Lorenza Izzo,Ana De Armas,2015,Chloë Grace Moretz,bd,2010,Richard JenkinsLet me in (2010): Owen is een 12-jarige jongen uit New Mexico die op school gepest wordt. Hij raakt bevriend met zijn buurmeisje Abby, die pas in de stad is komen wonen. Vanaf dat moment vinden er verschillende 'vreemde' gebeurtenissen plaats en komt Owen langzaam maar zeker achter het verschrikkelijke geheim van zijn buurmeisje...

Knock knock (2015): Evan Webber, een gelukkig getrouwde architect, lijkt alles te hebben waar een mens van droomt: een liefdevolle en succesvolle vrouw, twee prachtige kinderen en een duur huis. Tijdens een weekend alleen thuis wordt zijn vreedzame bestaan onderbroken door de komst van twee op het oog onschuldige en verloren meisjes. Nadat hij ze heeft binnen gelaten om op een taxi te wachten, verandert de nacht in een ware nachtmerrie.

Midnight meat train (2008): Wanneer een prominente kunst-galeriehouder het nieuwste werk van de New Yorkse fotograaf Leon Kaufman onder de loep neemt, stelt zij voor de wat donkerder kanten van New York City als studie-object te nemen en de resultaten daarvan voor zijn debuut als professional in haar kunstcentrum in het centrum van de stad te vertonen. Blij dat hij uiteindelijk de goede richting heeft gekozen die zal leiden naar succes, brengt zijn obsessieve aandacht voor de duisterheid van de samenleving hem op het spoor van seriemoordenaar Mahogany, de "subway butcher" die late metro-pendelaars het leven zuur maakt en uiteindelijk afslacht. Met zijn ongeremde fascinatie voor Mahogany dwaalt hij steeds verder af in de subway, per ongeluk zijn vriendin Maya met zich meetrekkend.

You're next (2011): De familie Davison wordt aangevallen door een groep sadistische moordenaars tijdens een familie-uitje. Ze barricaderen zichzelf in het vakantiehuisje en weren verschillende aanvallen van zowel binnen als buiten het huisje af. De gemaskerde moordenaars hadden echter niet gerekend op Erin, de vriendin van de jongste zoon van de familie, die een mysterieus verleden heeft en daardoor erg moeilijk te vermoorden blijkt...

10-05-16

The woman in black (2): Angel of Death.

woman in black, hammer, hammer horror

Vier decennia zijn verstreken sinds Arthur Kipps naar Eel Marsh House afreisde. Nu 40 jaar later komt een groep kinderen die geëvacueerd zijn uit de Tweede Wereldoorlog in Londen aan, wat er voor zorgt dat de meest duistere inwoners van het huis ontwaken.

2014

09-05-16

The woman in black.

woman in black

De jonge advocaat Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) krijgt de opdracht naar een afgelegen dorpje af te reizen om het papierwerk van een onlangs gestorven cliënt te regelen. Terwijl hij alleen in het afgelegen huis aan het werk is ontdekt hij een aantal tragische geheimen. Hij voelt zich steeds minder op zijn gemak wanneer hij telkens een in zwart geklede mysterieuze vrouw blijft zien. De lokale bevolking wil hem niet helpen om er achter te komen wie de vrouw is, en voor hij het weet is hij verwikkeld in een race tegen de klok, als hij haar ware bedoelingen ontdekt.

2012

23-07-15

Blood from the mummy's tomb.

Andrew Keir, Valerie Leon,1971,James VilliersNa jaren zoeken, ontdekken professor Keir en zijn gezelschap het graf van een Egyptische konningin Tera, wier rechterhand werd afgehakt door de priesters die haar, volgens de legende, hebben vermoord. Ze nemen de mummie, de hand en nog drie andere vreemde voorwerpen mee naar Londen. Ieder expeditie lid bewaart een van de zaken. Maar de macht van Tera is sterker dan de dood.

1971

11:41 Gepost door Helliwood-man in DVD, Hammer horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: andrew keir, valerie leon, 1971, james villiers |  Facebook |

19-12-08

Taste the blood of Dracula.

4 dracula

Drie welvarende heren, Hargood (Geoffrey Keen), Paxton (Peter Sallis) Secker (John Carson) willen de bloemetjes buiten ztten. Op zoek naar het ultieme avontuur komen ze in contact met Lord Courtley (Ralph Bates), die hen vraagt of ze bereid zijn hun ziel aan de duivel te verkopen. De heren gaan, op zoek naar het ultieme avontuur, in op diens voorstel. Niet alles verloopt echter volgens plan, een zekere graaf Dracula (Christopher Lee) verrijst uit de doden, van stof en as tot vlees en bloed. Met de nadruk op bloed.


1970

Dit is de vijfde Dracula film van de Hammer Studio's en voor de vierde keer gespeeld door Christopher Lee.

22-08-08

Dracula, Prince of Darkness.

Dracula

Dracula, Prince Of Darkness start met de begrafenis van een jonge vrouw. De dorpsbewoners geloven dat ze stierf door toedoen van een vampier. In een nabijgelegen bar besluiten de Engelsen Charles (Francis Matthews) en echtgenote Diane (Susan Farmer) om met zijn broer Alan (Charles Tingwell) en vrouw Helen (Barbara Shelley), het kasteel van Carlsbad te bezoeken. Ze kunnen niet vermoeden dat dit het schuiloord is van de legendarische graaf Dracula (Christopher Lee). Als de eerste slachtoffers vallen, blijkt er hulp uit onverwachte hoek te komen.

1966

Dit is de derde Dracula film van de Hammer Studio's.

13-09-04

Dracula has risen from the grave.

4

Wanneer Monseigneur Ernst Muller (Rupert Davies) probeert om Het Kwaad, in de vorm van oer-vampier Dracula (Christopher Lee), voor eeuwig te verzegelen, haalt hij zich daarmee meer problemen op de hals dan hij ooit had kunnen denken. De vampier is namelijk niet bepaald gecharmeerd van de poging en zweert wraak. Daarbij spant hij verschillende mensen uit de omgeving van de Monseigneur voor zijn karretje. Al gauw valt daarbij het oog van Dracula op zijn jonge nichtje…
 
1968
 
Dit is de vierde Dracula film van de Hammer Studio's.