30-06-16

Saw 7 (AKA Saw 3D)

Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandy, 2010, bd

Het gevecht tussen detective Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Ondertussen ontmoeten een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw, waaronder Dr. Lawrence Gordon, elkaar bij een sessie van Bobby Dagen, die beweert zelf ook een overlevende van Jigsaw te zijn. Maar dan wordt Bobby ontvoerd en zal hij een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

2010

19:30 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, Saw | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tobin bell, cary elwes, costas mandy, 2010, bd |  Facebook |

29-06-16

Saw 6.

saw 6, saw

Special agent Strahm is dood en detective Hoffman blijft over als de enige opvolger van Jigsaw. Wanneer de FBI de netten rond Hoffman sluit, is hij verplicht een laatste spel in gang te zetten. Jigsaw's volledige plan wordt eindelijk geopenbaard.

2009

05:30 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, Saw | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tobin bell, costas mandylor, shawnee smith, 2009 |  Facebook |

28-06-16

Saw 5.

Tobin Bell, Costas Mandylor,2008,bd,Scott Patterson,saw

Na de dood van seriemoordenaar Jigsaw zet forensisch detective Hoffman zijn werk voort. FBI-agent Strahm, die ternauwernood een test van Jigsaw heeft overleeft, ruikt onraad en duikt in het verleden van Hoffman. Ondertussen leren vijf op het oog willekeurige vreemdelingen van Jigsaw een gruwelijke les over samenwerken.

2008

05:25 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, Saw | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tobin bell, costas mandylor, 2008, bd, scott patterson |  Facebook |

26-06-16

Saw 3. - Blu-ray -

3 saw
Jigsaw (Tobin Bell), de psychopaat achter de wrede en levensbedreigende spelletjes is wederom ontsnapt aan de politie. Echter, het gaat niet goed met Jigsaw maar hij wordt nu bijgestaan door zijn nieuwe protegé Amanda (Shawnee Smith). Eerst vangt Jigsaw politierechercheur Eric Matthews (Donnie Wahlberg) die hem op het spoor was en zet Eric vast in één van de sadistische dodelijke vallen. Jigsaw's spelletjes worden steeds intenser en gruwelijker en de politie twijfelt of hij de touwtjes nog wel zelf in handen heeft. Ook de "vriendin" en ex-politie partner Kerry (Dina Meyer) van Eric wordt ontvoerd en komt in een dodelijke val terecht. Alhoewel het resultaat bevredigend is, krijgen Jigsaw en Amanda hier toch ruzie over. Jigsaw vindt namelijk dat de proefpersonen niet genoeg kansen krijgen...
Naarmate Jigsaw's ziektebeeld verslechtert, weet Jigsaw nog steeds mensen op de proef te stellen door te testen hoe ver zij gaan om te overleven. Jigsaw ontvoert daarom de 30-jarige dokter Lynn Denlon (Bahar Soomekh), een getrouwde moeder, die ook een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen heeft gehouden. Hij zet Lynn vast in een ruimte samen met alleen hem en Amanda. De opdracht is Jigsaw, die een hersentumor heeft en niet lang meer te leven heeft, zolang mogelijk in leven te houden. Lynn is ondertussen wel onderdeel van een val van Jigsaw. Lynn heeft namelijk een machine om haar nek, die verbonden is met het hart van Jigsaw. Gebeurt er dus iets met Jigsaw of raakt Lynn te ver van Jigsaw vandaan, dan zal zij op gruwelijke wijze de dood vinden. Jigsaw heeft namelijk nog een spelletje te spelen met een ene Jeff Reinhart (Angus Macfadyen), een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Tijdens dit spelletje van Jigsaw moeten zijn slachtoffers niet alleen vechten voor hun leven, maar ook Amanda is zich er niet van bewust dat zij, dokter Lynn en Jeff de laatste pionnen van Jigsaw's protegé zijn....

2006

24-06-16

Saw.

Een seriemoordenaar, genaamd Jigsaw, ontvoert zijn slachtoffers en speelt sadistische spelletjes met hen. De inzet? Hun leven. Maar hoe ver ga je om je eigen leven te redden? Die vraag stelt Adam zichzelf wanneer hij wakker wordt in een kelder, vastgeketend aan een verwarmingsbuis. Aan de andere kant van de ruimte ligt Dr. Lawrence Gordon, ook vastgeketend. Geen van beiden weet waarom ze zijn ontvoerd. Tussen hen in ligt een lijk en een cassetterecorder waarop Jigsaw zijn instructies heeft ingesproken. Adam moet Dr. Gordon binnen acht uur vermoorden. Anders gaan ze er allebei aan. En hun families ook. Beide mannen hebben een handzaag. Daarmee krijgen ze de verwarmingsbuis niet kapot, maar vel en been, dat moet lukken.

2005

14:00 Gepost door Helliwood-man in DVD, Saw | Permalink | Commentaren (0) | Tags: saw |  Facebook |

22-06-16

Texas chainsaw massacre 3D.

texas chainsaw massacre

Heather Miller, haar vriend Ryan en nog twee vrienden reizen naar Texas, waar Heather een erfenis moet ophalen omdat een familielid van haar is overleden. Eenmaal aangekomen ontdekt Heather dat bij deze erfenis ook een neef hoort. En deze neef luistert naar de naam 'Leatherface'...

2013

21-06-16

The Texas chainsaw massacre: the beginning.

0
Dean (Taylor Handley) en Eric (Matthew Bomer) zijn met hun vriendinnen Chrissie (Jordana Brewster) en Bailey (Diora Baird) in de auto onderweg voor nog een paar laatste dagen samen. Eric gaat namelijk voor zijn tweede tour naar Vietnam, en zijn broer Dean is nu voor zijn dienstplicht opgeroepen. Dean ziet Vietnam echter helemaal niet zitten, en gaat alleen mee uit een soort van broederlijke loyaliteit. Als ze plotseling door een vrouwelijke motorrijder, onder dwang van een vuurwapen, tot stilstand worden gedwongen, probeert Eric met zijn eigen vuurwapen de motorrijdster neer te schieten. Hierdoor let hij even niet op de weg en rijdt een koe aan, waardoor de auto over de kop slaat. Chrissie wordt hierdoor uit de auto geworpen en belandt uit zicht in de bosjes. De motorrijdster gaat ondertussen rustig verder met haar overval als de zelfbenoemde sheriff Hoyt, oftewel Charlie Hewitt (R. Lee Ermey), ten tonele verschijnt. Nog voordat de motorrijdster iets kan doen, schiet Charlie haar zonder vragen kapot. Aanvankelijk denkt het gewonde drietal in de auto gered te zijn. De opluchting is echter van zeer korte duur als hij hen vervolgens als een stelletjes misdadigers behandeld en meeneemt naar zijn huis. Hier slaat de ongerustheid vervolgens om in doodsangst als ze kennismaken met de jongste telg van de familie. Hun enige hoop is dat Chrissie hulp gaat halen en hen uit hun hachelijke situatie bevrijdt.

2006

20-06-16

The Texas chainsaw massacre.

755555Het is 18 augustus 1973 en vijf jonge vrienden rijden in een busje via stoffige achteraf weggetjes door Texas naar een Lynyrd Skynyrd concert.

Ze hebben een omweg door Mexico gemaakt, waarbij de jongens een hele vracht marihuana hebben weten te scoren.

Hierdoor ontstaat er ruzie tussen Erin (Jessica Biel) en haar vriend Kemper (Eric Balfour), tevens chauffeur en eigenaar van de bus.

Kemper weet tijdens dit meningsverschil nog net een botsing te voorkomen, want plots duikt er voor het busje een onder het bloed zittend totaal verward meisje op.

Ze nemen het meisje mee en gaan hulp voor haar zoeken. Bij het zien van het plaatsnaambord van het eerst volgend gehucht breekt de paniek bij het meisje uit en probeert ze iedereen er van te overtuigen om te keren. Ze trekt hierbij een pistool waarna ze zonder aarzelen de loop in haar mond steekt en haar hersenen via de achterruit eruit schiet. En vanaf dit moment wordt, wat een leuk ritje naar een concert had moeten zijn, een levende nachtmerrie.

INSPIRED BY A TRUE STORY

2003