06-11-11

Freddy vs. Jason.

robert englund,ken kirzinger,kelly rowland,2003


Freddy Krueger (Robert Englund) baalt. Hij is verbannen naar hel, is daar machteloos en verveelt zich. Een decennium lang heeft hij menig tiener uit zijn/haar slaap gehouden. Als ze eindelijk in slaap vielen richtte hij in hun nachtmerries hij enorme ravages en bloedbaden aan. Maar niemand droomt meer over hem. De stad waar hij zijn slachtoffers maakte heeft een oplossing gevonden om niet meer over hem te dromen. Maar nu wordt dus tijd dat er weer nachtmerries komen.
Dus verschijnt Freddy in de droom van Jason Voorhees (Ken Kirzinger) uit Friday the 13th. Hij doet zich voor als Jason's moeder en stuurt Jason naar Elm Street. Jasons taak is door het vermoorden van de inwoners hen te laten denken dat Freddy het is en zo zorgen dat men weer bang voor hem wordt. Zo kan Freddy weer terugkeren in hun dromen.
Jason doet zijn moordwerk echter zo goed dat Freddy zijn macht verliest en kwaad op Jason wordt. Als men bang is voor Jason en niet voor Freddy dan lukt zijn plan nooit. Echter is er een bewoonster van Elm Street, Lori (Monica Keena) die de politie Freddy's naam heeft horen noemen. Hierdoor begint zij te dromen.
Ook komt er iemand die al een tijd buitenbeeld was, weer in de stad. Will (Jason Ritter) heeft in een inrichting gezeten, nadat hij met vele andere jongeren over Freddy droomden. Daar kregen zij medicatie om het dromen tegen te gaan. Maar nu keren de dromen in alle hevigheid terug, met alle gevolgen van dien.
Lori, Will en hun vrienden Kia (Kelly Rowland) en Charlie (Chris Marquette) denken een oplossing te weten tegen deze twee moordende types. Als Freddy in Jason's wereld kan verschijnen kunnen de twee elkaar te lijf gaan. Dit is de kans voor de bewoners van Elm Street om de beide tegen elkaar uit te spelen. De bewoners van Elm Steet gaan ervoor zorgen dat de confrontatie op het terrein van Jasons Crystal Lake Camp plaats vind...

2003
 
Trailer: http://www.thefleshfarm.com/freddyvsjasonpre.html

De commentaren zijn gesloten.